3D/4D scanning uge 26 til 32

3D og 4D scanninger er en magisk og mindeværdig oplevelse af dit barn. De bedste billeder fås i uge 26 til 32, men scanningen kan foretages gennem hele graviditeten.

Ved 3D/4D scanninger kontrollerer vi altid at barnet vokser som det skal og trives i livmoderen. Det gør vi med en tilvækst scanning, flowmålinger i hjernen og i navlesnoren samt vurdering af fostervandsmængden.


Med 3D/4D scanninger kan du se naturtro billeder eller filmklip af barnet.

Det er magiske øjeblikke når det lille væsen toner frem på skærmen, både for forældre og ultralydsjordemoder.


Betingelser for et godt billede:

Udgangspunktet for et godt 3D billede er et godt 2D billede af ansigtet, dvs ansigtet skal ligge op mod din mave og der skal være fostervand foran ansigtet, samt hænder/fødder, navlesnor eller moderkage må heller ikke dække for ansigtet.

Hvis betingelserne ikke er gode, beder vi dig om at bevæge dig ved evt. at gå en lille tur, skubber lidt til fostervandet eller scanne dig i sideleje.


Såfremt det ikke lykkes at få gode 3D/4D billeder, foretages vægt og flowmåling og vi tilbyder en ny scanning med henblik på 3D/4D på ca. 15 min. der selvfølgeligt er uden beregning. 


Vi er overbevist om at denne scanning knytter bånd mellem forældre og barnet. Få sikkerhed for at dit barnet udvikler sig normalt samt en uforglemmelig og magisk oplevelse med 3D/4D scanning hos GravidScan.

Det får du ved en 3D/4D scanning hos GravidScan:


 • En helt magisk og mindeværdig oplevelse af dit barn.
 • Rapport med barnets mål og flow.
 • Scanningsbilleder i print, både sort/hvid og farve.
 • Gratis ekstra scanning hvis forholdene ikke er optimale for at få gode 3D/4D billeder.
 • QR-kode til nem overførelse af dine billeder og filmklip til din mobil.
 • 10% rabat ved efterfølgende scanninger hos GravidScan.
 • Husk du kan opnå tilskud fra Sygeforsikringen "danmark".


  Varighed: Ca. 40 min
  Pris:
  1.200 kr

Hos GravidScan er scanningsjordemoderen uddannet og certificeret i at scanne dit barn.


Vi scanner på Voluson Expert 22, det nyeste scanningsappart på markedet. Du får derfor de mest nøjagtige resultater og de flotteste billeder.

Vi anvender Astraia, det scanningsprogram som alle danske hospitaler benytter, og som kun forhandles til fagpersoner der er Certificeret hos Fetal Medicine Foundation i London. (https://fetalmedicine.org)