Om klinikken

HVORFOR VÆLGE OS?


Hos GravidScan er det vores mål at give dig den bedste scanningsoplevelse, ved at levere scanning og vejledning på højt fagligt niveau.


Vi giver os god tid, så denne magiske oplevelse vil kunne huskes og ses tilbage på med glæde.


Det er en familiebegivenhed når et lille barn er på vej, så derfor er I selvfølgeligt mere end velkommen til at medbringe familie og venner til scanningerne.


Charlotte & Caroline Grønlund

KEND DIN SCANNINGSJORDEMODER


Jeg hedder Charlotte Grønlund og er jordemoder med speciale i ultralydsscanninger og ejer af klinikken. 


Jeg elsker at scanne gravide - Jeg synes det er magisk at få lov til at kigge ind og være med til at knytte bånd mellem forældre og barnet, men også være med til at sikre at graviditeten forløber normalt eller opdage i tide, hvis noget ikke er som det skal være.


Jeg blev uddannet jordemoder i 2000, og før det var jeg sygeplejerske hvor jeg  arbejdede på afdelingen for for tidligt fødte børn og på svangregangen på Rigshospitalet og har således sammenlagt arbejdet med gravide i mere end 25 år


Jeg har altid interesseret mig for graviditet, det ufødte og nyfødte barn og i 2012 var jeg så heldig at få muligheden for at uddanne mig til scanningsjordemoder. (sonograf).


Jeg bestod min første certificering i 2013 og har med stor glæde scannet flere tusinde gravide siden da.


"At se lyset i dine øjne, når du ser dit barn på skærmen og oplever magien ved at kigge ind til den lille, giver mig dagligt stor glæde." 


Ved siden af  GravidScan skanner jeg gravide på en ultralydsafdeling i Region Hovedstaden. Her vedligeholder jeg min viden og følger med i den nyeste udvikling indenfor faget samt kvalificerer mig til den årlige certificering, som er et krav hvis man fortsat skal kunne foretage nakkefoldscanningen.


Faglig er jeg meget optaget af, at gravide får så sunde børn som muligt og at man tidligt opdager, hvis noget ikke er som det skal være. Derfor vil jeg ved samtlige scanninger se efter om barnet trives og udvikler sig normalt.


Jeg er medlem af Dansk Føtalmedicinsk selskab og sidder i det udvalg der årligt planlægger og afholder kurser for læger, jordemødre og sygeplejersker, som arbejder med ultralydsscanning af gravide.


TRYGHED

UNDER HELE DIN GRAVIDITET

Hvem kan du ellers møde hos 

GravidScan? 


Jeg hedder Caroline Grønlund og blev færdiguddannet som læge i 2020. Jeg har altid haft stor passion for graviditet og fødsler og har derfor arbejdet på flere forskellige fødeafdelinger på Sjælland.

Du kan møde mig i klinikken til den tidlige scanning eller ved rådgivning om gentest. 

"Jeg er passioneret omkring at skabe trygge og mindeværdige øjeblikke under hele graviditen." 

10 års erfaring som certificeret ultralyds-jordemoder

Arbejdet med gravide i mere end 25 år

Voluson Expert 22 Nyeste scannings-apparat på markedet

Certificeret hos Fetal Medicine Foundation i London.

SCANNINGSUDSTYR


For at sikre de bedste resultater, billeder og oplevelse, anvender vi topmodellen "Voluson Expert 22 BT24" fra G&E som er det nyeste og meste avancerede skanningsapparart på markedet.


Voluson Expert 22 er et mesterstykke inden for scanningsteknologi og leverere markedes bedste billeder fra både tynde kvinder og kvinder med et højt BMI.


Sammen med en uovertruffen probeteknologi og progressive billedbehandlingsværktøjer, hjælper scanneren med at vise kritiske detaljer og finde svar på komplekse sager, der er nødvendige for en sikker diagnose, langt tidligere end det indtil nu har været muligt med ældre scannere.